Fester, konferens & möten

Lokaler

Här kan ni läsa mer om våra olika lokaler på Debaser Medis! Ritning över Debaser Medis lokaler hittar du här.

 

Ballroom

DEBASER BALLROOM
På tredje våningen ligger den anrika festsalen som vi har döpt till Debaser Ballroom, som passar perfekt för bröllopsfester, födelsedagskalas och andra mottagningar. Men den används även för större seminarier och andra mötestillfällen. Lokalen har en scen med PA och fast ljus, en bar, DJ-anläggning och plats för 450 minglande gäster. Det får plats 250 sittande matgäster eller 300 personer i biosittning. Rummet är 284 m² och har en takhöjd på 5,1 m.

CocktailbarenCOCKTAILBAREN
På andra våningen i Debaser Medis hus finns den lite mindre och väldigt gröna Cocktailbaren där 150 minglande gäster får plats. Vill ni ha sittande matgäster har Cocktailbaren plats för 46 personer. Här finns en bar, en DJ-anläggning och även en jukebox. Lokalen passar utmärkt för presentationer, mingel och sammankomster för lite mindre grupper. Cocktailbaren är dessutom en perfekt lokal för födelsedagskalas.

BIOSALONGEN
På samma våning som Cocktailbaren ligger Debasers biosalong som tar in 102 sittande gäster. Bakom den 260 tum (6,0 x 2,7 m) stora filmduken döljer sig ett panoramafönster som blickar ner mot stora scenen på våningen under. Biosalongen kan alltså lika väl användas för en unik, privat konsertupplevelse som för filmvisningar, presentationer och föredrag. Biosalongen är 97 m², takhöjden är 3,35 m.

RestaurangenRESTAURANGEN
Debasers mysiga restaurang passar utmärkt som avslut på dagen där ni kan ta en after work och/eller äta en bit mat. I restaurangen kan vi ta emot upp till 100 gäster i sittande middag, eller upp till 200 minglande.  I restaurangen finns en stor bar, DJ-bås och dansgolv.

STORA SCENEN – KONSERTSALEN
I anslutning till restaurangen ligger vår konsertlokal och Stora scenen. Här har genom åren ett stort antal världsartister framträtt, men lokalen kan även användas för prisutdelningar, företagspresentationer etc. Här inne finns plats för 850 minglande gäster, 240 sittande matgäster eller 300 sittplatser vid biovisning el. dyl. Mittemot scenen finns även här en bar och en DJ-anläggning. Lokalen är 330 m², takhöjden är 7,3m och scenen har PA samt rörligt ljus.