Fester, konferens & möten

Utbildningar

Debaser samarbetar med Adviser Partner och Revenew Garden i framtagandet av dessa specialskräddade föreläsningar och utbildningsdagar. Paketen som vi har tagit fram riktar sig mot små och mellanstora entreprenörsbolag samt till stora företag. Våra utbildningspaket omfattar en halv dag upp till två dagar. Utifrån era önskemål skräddarsyr vi sedan dagen/dagarna tillsammans. Vill ni dessutom avsluta med en härlig middag och fest med framträdanden från Sveriges främsta artister och komiker så fixar vi det med!

SMÅ OCH MELLANSTORA ENTREPRENÖRSBOLAG
Att driva och arbeta i ett entreprenörsföretag skiljer sig en del åt från hur det är i ett mindre och medelstort företag. Flera olika roller per person och lite mindre resurser men också en möjlighet till snabbare förändring är några. Detta är våra utbildare väl insatta i och alla har ett förflutet inom entreprenörsföretag både som anställda och konsulter. Utbildningarna lämpar sig främst för hela entreprenörsföretag eller större delen av ett bolag.
Läs mer..

 

UTBILDNINGAR RIKTADE TILL STÖRRE FÖRETAG
Våra utbildningar för större företag är anpassade för ledare, avdelningar eller grupper i större företag. De konsulter och föreläsare som har skapat utbildningarna har arbetat med många stora svenska och internationella bolag under lång tid och är väl insatta de yttre och inre omständigheter som ofta råder. Något som gett dem gott renommé och goda referenser i dessa bolag.
Läs mer..

Våra föreläsare/utbildare

Åsa Meland – Kaizen

Åsa Meland, konsult och författare, har praktisk erfarenhet från att ha arbetat med Kaizen i de flesta branscher och verksamheter. Hon ger inspiration och kunskap och visar exempel på hur du kan arbeta med Kaizen på vardaglig nivå som fungerar. Hon visar också hur man kan väva ihop detta arbete med företagets värdegrund och verksamhetsmål vilket gör att medarbetarna motiveras till att sträva mot samma mål.

Anna Bojlert – Workflow, personlig produktivitet

Konsult iManagement. Anna är beteendevetare med bred kunskap om ledarskap och beteendeförändring. Hon har många års erfarenhet som chef, bland annat som Personalchef på Sturebadet. Anna arbetade tidigare alldeles för många timmar per vecka, samtidigt som hon försökte förena familjeliv, idrottsutövande med stora privata projekt. När tiden rann i väg tog hon i ännu hårdare. Resultaten uteblev. Ett smartare sätt att arbeta och ”välja det viktiga”, blev avgörande. ”Låg impulskontroll, massor av energi –det är jag. Kraften var enorm när jag lärde mig undvika mina egna fallgropar. Jag vet att alla med lite mod, självinsikt och mycket träning kan uppnå förändring och ja – vad helst vi vill”.

Jerker Davidsson – Workflow, personlig produktivitet

Grundare av iManagement. Jerker är civilingenjör med flerårig erfarenhet av ledarskap och försäljning, bland annat som VD för ett hälsoanalysföretag och som konsult. Med genuin nyfikenhet om vad som skapar mätbara och hållbara resultat insåg Jerker att många individer först och främst behöver stärka sin förmåga att hitta sina egna drivkrafter och kreativitet. ”Genom att öka vår produktivitet får vi mer gjort på mindre tid, med ökad motivation och problemlösningsförmåga som följd”.

Magnus Bornäs – Workflow, personlig produktivitet

Grundare av iManagement. Magnus är jurist med bred erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling, både i små entreprenörsföretag och stora koncerner. För fem år sedan förändrade Magnus sitt eget sätt att arbeta efter en egen insikt om att hållbar effektivitet kommer ur förmågan att leda sig själv mot sina mål. Först behöver vi eliminera det kortsiktiga slöseri som finns i våra dagliga beteenden. ”Alla kan träna sin förmåga att skapa goda resultat och försätta sig i en positiv spiral av förtänksamhet, välmående och ökade resultat”

Fredrik Alkell – Försäljning

Fredrik har arbetat i tjugo år som säljare och säljchef. Under de senaste sju åren har han framgångsrikt tränat över 6 000 säljare och säljchefer i människokunskap och försäljningsteknik samt utbildat chefer i ledarskap inom alla typer av avdelningar och positioner.

Henrik Henriksson – Försäljning

Har arbetat med försäljning i närmare 20 års tid med mycket höga försäljningsresultat, både som försäljare och försäljningschef. Drev under många år ett bolag som var Sveriges största återförsäljare av hemlarm samt en likaledes framgångsrik telemarketingverksamhet innan han blev delägare i säljutbildningsföretaget Adviser Partner.

Jonas Olofsson – Försäljning

Har arbetat direkt med försäljning i 20 års tid. Utbildad marknadsekonom och har Master Certifiering i Personlighetsanalys. Startade Adviser Partner för 10 år sedan och har sedan dess hjälpt företag inom alla branscher med försäljningsutveckling-, lednings- och organisationsfrågor med stor framgång.

Thomas Lundqvist – Ledarskap

Civilekonomen, f d McDonaldschefen och framgångsrika VDn för Junibacken som började intressera sig för hur människans biologiska programmering påverkar oss i organisationer och som ledare. Numera arbetar Thomas heltid som föreläsare och konsult. Han är också författare och medförfattare till sju böcker om ledarskap och försäljning med fokus på hur biologin påverkar oss människor.

Marcus Nolfelt – Marknadsföring

Grundade företaget Revenew Garden för 10 år sedan och har sedan dess arbetat med affärsutveckling och marknadsföring åt mindre och medelstora entreprenörsföretag. Han har under den tiden arbetat i mer än 3000 projekt inom strategi och marknadsföring som marknadskonsult, utbildare och inhyrd marknadschef.