Fester, konferens & möten

PROGRAM 8: VERKTYG FÖR ATT ÖKA DIN GRUPPS FÖRSÄLJNING

Denna utbildning riktar sig mot företagsledning och/eller säljledning.

Syfte:
Rätt management höjer säljarnas prestation samt ökar deras försäljning.

Del ur innehållet:

• Försäljningschefens abc:
Manager – vad är en bra chef
Definition på Management
Säljchefens formel för ökad försäljning

• Säljledningens viktigaste verktyg:
Org – en perfekt säljorganisation
Ansvar
Hattning för att få det som skall göras gjort.

• Praktiska coachverktyg som ger resultat varje gång:
60 minutes
Sambesök
Medlyssning
Individuell målsättning
Ordförståelse
Budgetering
Nyckeltal att följa

Upplägg:
En dag med tid för workshop. Ca 6 timmar.

Uppnådd förmåga:
Fundamenten för att driva en säljorganisation som kontinuerligt ökar försäljningen. En säljledning som vet hur samt ser till att organisationen når uppsatta mål.

Viktigt att notera:
Som köpare av en sådan här utbildning får du självklart prata med den ansvarige så att ni på bästa sätt tillsammans kan justera utbildningen för att passa just era behov beroende på er situation men också med hänsyn till vilka förkunskaper ni besitter.

Ansvarig:
Ansvariga för denna utbildning är någon av Jonas Olofsson, Fredrik Alkell eller Henrik Henriksson från företaget Adviser Partner. Alla har de haft en karriär som först säljare och sedan säljledare under mer än tio år. Därefter har de utbildat mer än 5 000 säljare och säljledare vardera.

Fredrik Alkell – Försäljning
Fredrik har arbetat i tjugo år som säljare och säljchef. Under de senaste sju åren har han framgångsrikt tränat över 6 000 säljare och säljchefer i människokunskap och försäljningsteknik samt utbildat chefer i ledarskap inom alla typer av avdelningar och positioner.

 

 

 

Jonas Olofsson – Försäljning
Har arbetat direkt med försäljning i 20 års tid. Utbildad marknadsekonom och har Master Certifiering i Personlighetsanalys. Startade Adviser Partner för 10 år sedan och har sedan dess hjälpt företag inom alla branscher med försäljningsutveckling-, lednings- och organisationsfrågor med stor framgång.

 

 

 

Henrik Henriksson – Försäljning
Har arbetat med försäljning i närmare 20 års tid med mycket höga försäljningsresultat, både som försäljare och försäljningschef. Drev under många år ett bolag som var Sveriges största återförsäljare av hemlarm samt en likaledes framgångsrik telemarketingverksamhet innan han blev delägare i säljutbildningsföretaget Adviser Partner.

Samarbete:
Grunden till denna utbildning är framtagen i ett samarbete mellan Debaser och Adviser Partner.